DOWN to EArTH Collective Crowdfunding Campagne

DOWN to EARTH is meer dan een film. Het is een call to action. De film is niet gemaakt om alleen te kijken, maar om mee aan de slag te gaan. Velen willen na het zien van de film verantwoordelijkheid nemen en zoeken naar concretere handvatten om een meer verbonden, meer bewust en meer duurzaam leven te leiden. We kunnen de kans om DOWN to EARTH tot leven te brengen niet voorbij laten gaan.

Met de Down to Earth Collective, een social impact enterprise, brengen we het gedachtegoed van de film tot leven. Wij gebruiken de wijsheid van de wisdom keepers om thuis, op het werk en in het onderwijs positieve impact te maken. Om deze wijsheid door te geven is jouw support nodig.

Limited Edition van het Down to earth coffee table book met DVD

Word ambassadeur van DOWN to EARTH!

Click on images below to scroll to see more of the book

Met de aankoop van dit genummerde exemplaar en ‘limited edition’ Down to Earth boek word je ambassadeur van de Down to Earth Collective. Hiermee heb je een uniek item op je koffietafel of misschien wel een mooi cadeau! Je draagt daarmee bij aan de belangrijke missie van onze social enterprise om het Down to Earth gedachtengoed te verankeren en mensen te ondersteunen als Earth Keepers verantwoordelijkheid te nemen voor eigen impact en footprint.

In dit boek lees je de wijsheden en kan je de prachtige foto’s zien.

De reis is vastgelegd in een uniek Coffee Table Book met DVD. De mooiste foto’s van de reis van Renata en Rolf zijn geselecteerd en daar is dit prachtige fotoboek uit voortgekomen. Wat zijn de lessen die we kunnen leren van de Earth Keepers? Het zijn er veel en dit boek met volledige tekst uit de film is bedoeld om je blijvend te herinneren aan hun collectieve wijsheid.

(108 euro inclusief BTW & verzendkosten)

Down to Earth_dutch_digital mock-up-1.jpg