In the past, DOWN To EARTH organised the following events in the Netherlands.

 

Speciaal DOWN to EARTH / JAN event met filmmakers & Prinses Irene

 

 

Rolf en Renata & team Down to Earth Op 1 april & 2 april (uitverkocht) is er voor JAN-lezers een bijzondere DOWN to EARTH vertoning met aansluitende themamiddag. Na afloop van de film is er een dialoog met de filmmakers en met een van de belangrijkste voorvechters voor een groter bewustzijn van onze relatie tot de natuur: Prinses Irene.

Wij kijken er naar uit je op een van deze twee data te mogen ontmoeten en samen de lente vol inspiratie te beginnen. We zien je graag 1 of 2 april! 

LET OP!

Dit event stond voorheen gepland op 21 en 22 januari, maar is vanwege omstandigheden verplaatst. Tickets voor 21/1 zijn automatisch overgeboekt naar 1 april, bij tickets voor 22/2 is hetzelfde gebeurt naar 2 april. Refunds voor reeds gekochte tickets kunnen tot uiterlijk een week voor het evenement worden aangevraagd via door per email contact met ons op te nemen. 

 

13:00 Welkom

13:15 DOWN to EARTH-filmvertoning

14:45 Q&A met de filmmakers

15:15 Pauze met drankje & hapje

15:45 Themadialoog met Prinses Irene en de filmmakers

17:00 Einde

              

Het event vindt plaats op een prachtige locatie centraal in Nederland: Maitland Theater, De Horst in Driebergen. U kunt kaarten bestellen op de site van Event-Tickets.

Prijs €39.50 p.p.

Renata Heinen & Rolf Winters

Prinses Irene

JAN EVENT - DAY 2

ZONDAG 2 APRIL 2017,

DE HORST (NEDERLAND)

Maitland Theater, Landgoed de Horst, Horst 1, Driebergen.

Een fijn, iets verzonken theater met een groen dak,
op een unieke locatie in de bossen van de Utrechtse heuvelrug.

UITVERKOCHT

JAN EVENT

ZATERDAG 1 APRIL 2017,

DE HORST (NEDERLAND)

Maitland Theater, Landgoed de Horst, Horst 1, Driebergen.

Een fijn, iets verzonken theater met een groen dak,
op een unieke locatie in de bossen van de Utrechtse heuvelrug.

UITVERKOCHT

 
 

BACK to NATURE

 

Op 4 en 5 februari 2017 vond het eerste BACK to NATURE weekend plaats van DOWN to EARTH. Tien kinderen en hun ouders maakten een weekend lang plezier in het bos en ervoeren tegelijkertijd het belang van verbondenheid tussen mens en natuur.


Tijdens dit bijzondere weekend werden we vergezeld door Native Americans Duane en Van. Zij zijn te zien in de film DOWN to EARTH en kwamen uit Amerika hier om vanuit hun cultuur en wijsheid een bijdrage te leveren aan BACK to NATURE. Zij leerden de deelnemers bijvoorbeeld drummen op de manier van de Native Americans.

Het BACK to NATURE weekend bood een mogelijkheid om even uit de moderne maatschappij te stappen en om de waarden van de Keepers of the Earth te ontdekken op een praktische en leuke manier. Deelnemers gaven aan met veel plezier terug te kijken op een weekend vol verbinding met de natuur en met elkaar. Het concept van ‘één ouder, één kind’ gaf ruimte aan diepere aandacht voor het kind, die je thuis in de dagelijkse beslommeringen wel eens vergeet. Voor velen voelde het weekend als 'een cadeau voor jezelf'.

 

Vanuit DOWN to EARTH zullen we nog vaker BACK to NATURE weekenden organiseren. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten!

 
 
 
 

Happinez Down to Earth Screenings 2016

 

We nemen je mee op reis. In samenwerking met Happinez hebben we deze speciale events gecreeerd waarbij je verder wordt meegenomen in de wereld van DOWN to EARTH. Je krijgt niet alleen een kijkje achter de schermen en de kans om in dialoog te gaan met de film makers, maar ook om zelf een Native American ceremony mee te maken en zo de verbinding met ‘all that is’ te ervaren.