Into Your Nature

Vivienne Dorenbos-Reesink

Vivienne Dorenbos-Reesink

 

27 januari 2017 organiseerde Vivienne (VivU Buntu) INTO YOUR NATURE. Het doel van dit evenement, dat plaatsvond in de mooie omgeving van ‘s-Graveland, was om mensen te inspireren door de wijsheden van de Earth Keepers in DOWN to EARTH, een dialoog te hebben over de impact van de film met Rolf Winters, de globale doelen van duurzame ontwikkeling te ontdekken en te verbinden met natuur en medemens.

2016 is in veel opzichten een uitdagend jaar geweest en heeft onze ideeën over de huidige wereld getest. Het heeft ertoe geleid dat veel mensen een grotere verantwoordelijkheid hebben genomen in de zorg voor onze wereld, zij het van een persoonlijk of zakelijk perspectief. Veel mensen zijn op zoek naar plekken waar ze geïnspireerd kunnen worden om het beste in zichzelf naar boven te halen en tegelijkertijd kunnen verbinden met gelijkgestemden. Binnen verschillende werelden (corporates, freelancers, start-ups, GO’s, NGO’s en mensen overal) hoor en voel ik dit verlangen, en met mijn eigen doel om ‘de wereld en de mens te dienen door te verbinden’ vond ik het geweldig om een antwoord op dit verlangen te faciliteren met INTO YOUR NATURE. Ik geloof dat hoe meer mensen zich bewust worden van het belang verbonden te zijn met hun eigen natuur, hoe meer we een verschil kunnen maken in de manier waarop we voor de wereld en elkaar zorgen.

Na de film en de dialoog gingen we naar buiten voor een reflectieve wandeling in de mooie omgeving, waarbij de natuur de perfecte gelegenheid gaf om te verbinden met andere deelnemers. Na de lunch hadden de deelnemers de mogelijkheid om te kiezen uit drie workshops: Qi Gong, een wandeling begeleid door een boswachter, vissen met een lokale bewoner, of een ‘transformational breathing’ sessie.

Met veel dankbaarheid kijk ik terug op een hele speciale en inspirerende dag met een groep van 70 prachtige mensen. Ik wil graag alle aanwezige Earth Keepers bedanken voor hun open geest en hart en voor het verbinden.