Back to All Events

TONGEREN - Hoeve de Ezelsbeek - 19:00 uur

  • Hoeve de Ezelsbeek 23 Rechtstraat Tongeren, Vlaanderen, 3700 Belgium (map)

Na het succes van de eerste vertoning in mei dit jaar zijn we erg blij dat we een tweede avond kunnen houden. We zijn bijzonder dankbaar dat we deze bijzondere film mogen vertonen en mogen delen. Na de film gaan we in dialoog over de film en wat het met je doet. Tevens is er mogelijkheid om onder het genot van een drankje na te praten.

Om de kosten van de film, locatie en drankjes te betalen vragen we om een vrijwillige bijdrage op basis van het principe "Betaal wat goed voelt en wat je kunt missen" 
Ter indicatie de kosten per persoon komen ongeveer (huidige schatting op basis van aantal aanmeldingen) op 25,- euro per persoon.

Op zoek naar een nieuw perspectief en zingeving leefden Rolf Winters en Renata Heinen met hun drie kinderen vier jaar in Noord Amerika samen met een Indianenstam. Daar ontstond het idee om de wijsheid van de stamoudsten op film vast te leggen. Het gezin trok daarop een jaar rond de wereld op zoek naar de verborgen Wisdom Keepers en leefden bij verschillende volksstammen op zes continenten. De film voert de kijker van de oevers van Lake Superior in Michigan tot het hart van de Amazone, van het Australische achterland tot de Kalahari woestijn en van de Andes tot aan de binnenlanden van India. Hun ontmoetingen met de ‘Keepers of the Earth’ laten niemand onberoerd. 

Graag aanmelden via FB, kom je met meerdere personen laat dit dan even weten dmv een berichtje. Dit ivm het aantal beschikbare plaatsen. Als het aantal aanmeldingen groter wordt dan het aantal beschikbare plaatsen zullen we een tweede datum inplannen.

Earlier Event: September 28
ANTWERPEN Cartoon's - reprise om 14:30u