Dialoog

 

Het is onze missie om mensen te inspireren en te motiveren met elkaar te werken aan een betere wereld. We waarderen het enorm als je ons daarbij wilt helpen, bijvoorbeeld door de film te delen met familie, vrienden en collega's. De facilitation packs kunnen je helpen bij het starten van een dialoog naar aanleiding van de film DOWN to EARTH. De grote uitdagingen, waarvoor we ons geplaatst zien op deze planeet, kunnen we alleen aanpakken als we beginnen met veranderingen in onze eigen omgeving, binnen eigen invloedssfeer. Door de mondiale uitdagingen terug te brengen tot persoonlijke uitdagingen die ons in staat stellen om in onze eigen omgeving veranderingen tot stand te brengen, kunnen we oplossingen bereiken. Want we hebben allemaal een stukje van de oplossing in onze handen. 

Licentie
Houd daarbij in gedachten dat de rechten beschermd zijn en deze uitsluitend in huiselijke kring mag worden vertoond. Mocht u de film willen vertonen buiten uw eigen huis aan een groep, op een festival, dorps-of cultuurhuis, school, bedrijf of anderszins neem dan contact op met info@dtefilm.com voor een licentie. Je draagt hiermee bij aan ons werk om de wisdom van de Earth Keepers beschikbaar te maken.

The facilitation packs will be available from July 30th.

 

Would you use one of our experienced facilitators Down to Earth for a corporate event or executive team meeting, please contact us via info@dtefilm.com